Norrköping "smedby"

Hela framsidan blir omgjord till en lättskött och välkomnande entré. Inget gräs att klippa och på sikt inget ogräs att rensa när växter planterats och vuxit till sig.

Stenläggning på framsidan av ett kedjehus i Norrköping

sam0033-66754.jpg

Det finns många olika sorters marksten, här lägger vi Benders "Fantasi". Med hjälp av terrasseringar behöver man inte bygga så höga murar. Fogsande...

Vi gör det enklare för dig!

Tänk dig att komma hem till nyklippta gräsmattor och hackade rabatter efter en lång hård arbetsdag. Kanske har du länge gått och funderat över hur ni skall anlägga er tomt, men känner att varken fantasin, kunskapen eller tiden räcker till.

Välkommen att kontakta oss.

Tjänster

Konungsunds Trädgårdsservice anlägger och sköter om trädgårdar och alla slags utomhusytor både till privatpersoner och företag inom regionen Linköping, Norrköping, Söderköping och Finspång. För många av våra tjänster kan Rut-avdrag göras. Avdraget gäller för privatpersoner och innebär att hälften av arbetskostnaden faktureras.

Referenser

Se exempel på arbeten vi har utfört.

Konungsunds Trädgårdsservice

Företaget etablerades år 1986 och har genom åren utvecklas så att vi nu kan leverera alla slags tjänster för er utomhusmiljö.

Sugen på att förändra din trädgård?

Kontakta oss