Om oss

Konungsunds Trädgårdsservice AB grundades år 1986. Vi kan erbjuda det mesta inom området trädgårdsskötsel och trädgårdsanläggning. Vår mångåriga erfarenhet och vår seriösa strävan att alltid uppnå resultat av hög kvalitet, borgar för våra kunders trygghet. Tillsammans med våra anställda och våra underentreprenörer utför vi arbeten inom Östergötland.

Organisationsnummer: 556646-9010.
Ägare: Bo Larsson
Ägare: Magnus Larsson
Revisor: Mats Rosenkvist, Granth Thornton AB.

Bank: Handelsbanken
Försäkringsbolag: Trygg Hansa
Arbetsgivarorganisation: SLA

Vi innehar f-skattesedel.
Vi hanterar Rut och Rot-avdrag.

Skicka meddelande

Vi gör det enklare för dig!

Tänk dig att komma hem till nyklippta gräsmattor och hackade rabatter efter en lång hård arbetsdag. Kanske har du länge gått och funderat över hur ni skall anlägga er tomt, men känner att varken fantasin, kunskapen eller tiden räcker till.

Välkommen att kontakta oss.

Tjänster

Konungsunds Trädgårdsservice anlägger och sköter om trädgårdar och alla slags utomhusytor både till privatpersoner och företag inom regionen Linköping, Norrköping, Söderköping och Finspång. För många av våra tjänster kan Rut-avdrag göras. Avdraget gäller för privatpersoner och innebär att hälften av arbetskostnaden faktureras.

Referenser

Se exempel på arbeten vi har utfört.

Konungsunds Trädgårdsservice

Företaget etablerades år 1986 och har genom åren utvecklas så att vi nu kan leverera alla slags tjänster för er utomhusmiljö.

Sugen på att förändra din trädgård?

Kontakta oss