Vi söker ny medarbetare!

DSC_20152

2020-02-20

Arbetet är väldigt varierande under året med fokus på yttre miljö.

Gillar du ett fysiskt arbete med mycket frisk luft och har en blick för det estetiska så är det en tjänst för dig.
Körkort är ett krav, ett plus om du även har körkort för tungt släp. En stor del av året så jobbar vi med stenläggning och andra anläggningsarbeten såsom plantering, planering av gräsytor mm. Andra arbetsuppgifter under året kan vara gräsklippning, lövupptagnig, klippning av häck, träd och buskar, så det är en stor merit om du har erfarenhet av det.
Vana av att hantera maskiner såsom, gräsklippare, trimmer, häcksax mm är också något att lägga på plussidan.
Maila din ansökan till magnus.larsson@konungsundtradgard.se
Har du några frågor ring Magnus på 0708494837

Vi gör det enklare för dig!

Tänk dig att komma hem till nyklippta gräsmattor och hackade rabatter efter en lång hård arbetsdag. Kanske har du länge gått och funderat över hur ni skall anlägga er tomt, men känner att varken fantasin, kunskapen eller tiden räcker till.

Välkommen att kontakta oss.

Tjänster

Konungsunds Trädgårdsservice anlägger och sköter om trädgårdar och alla slags utomhusytor både till privatpersoner och företag inom regionen Linköping, Norrköping, Söderköping och Finspång. För många av våra tjänster kan Rut-avdrag göras. Avdraget gäller för privatpersoner och innebär att hälften av arbetskostnaden faktureras.

Referenser

Se exempel på arbeten vi har utfört.

Konungsunds Trädgårdsservice

Företaget etablerades år 1986 och har genom åren utvecklas så att vi nu kan leverera alla slags tjänster för er utomhusmiljö.

Sugen på att förändra din trädgård?

Kontakta oss