Är du sugen på förändringar ?

Kanalgatan Lindö

2014-10-04

Funderar du på att göra om på din tomt, lite nya växter en uteplats att fika på nästa sommar eller behöver du få in en bil till på garageuppfarten ?

Vi lägger marksten, fixar asfaltering, bygger murar och planterar och mycket mer. Behöver du inspiration klicka på referenser och titta på en del av våra tidigare arbeten.

Boka ett möte redan idag !

Vi gör det enklare för dig!

Tänk dig att komma hem till nyklippta gräsmattor och hackade rabatter efter en lång hård arbetsdag. Kanske har du länge gått och funderat över hur ni skall anlägga er tomt, men känner att varken fantasin, kunskapen eller tiden räcker till.

Välkommen att kontakta oss.

Tjänster

Konungsunds Trädgårdsservice anlägger och sköter om trädgårdar och alla slags utomhusytor både till privatpersoner och företag inom regionen Linköping, Norrköping, Söderköping och Finspång. För många av våra tjänster kan Rut-avdrag göras. Avdraget gäller för privatpersoner och innebär att hälften av arbetskostnaden faktureras.

Referenser

Se exempel på arbeten vi har utfört.

Konungsunds Trädgårdsservice

Företaget etablerades år 1986 och har genom åren utvecklas så att vi nu kan leverera alla slags tjänster för er utomhusmiljö.

Sugen på att förändra din trädgård?

Kontakta oss