Äpple, Päron, Apel, Hagtorn med flera.

oklippt Äppleträd

2016-01-20

Jul och nyår har passerat och vi tackar alla våra kunder vi haft under 2015.

Vi har dragit igång 2016 med en del snöröjning men framförallt beskärning av äppelträd, päronträd och en del prydnadsträd. Om du behöver hjälp med dina träd så tveka inte att kontakta oss.

Har ni funderingar på att göra om eller anlägga nytt i er trädgård så ring oss redan nu för våren kommer fortare än man tror.

Vi gör det enklare för dig!

Tänk dig att komma hem till nyklippta gräsmattor och hackade rabatter efter en lång hård arbetsdag. Kanske har du länge gått och funderat över hur ni skall anlägga er tomt, men känner att varken fantasin, kunskapen eller tiden räcker till.

Välkommen att kontakta oss.

Tjänster

Konungsunds Trädgårdsservice anlägger och sköter om trädgårdar och alla slags utomhusytor både till privatpersoner och företag inom regionen Linköping, Norrköping, Söderköping och Finspång. För många av våra tjänster kan Rut-avdrag göras. Avdraget gäller för privatpersoner och innebär att hälften av arbetskostnaden faktureras.

Referenser

Se exempel på arbeten vi har utfört.

Konungsunds Trädgårdsservice

Företaget etablerades år 1986 och har genom åren utvecklas så att vi nu kan leverera alla slags tjänster för er utomhusmiljö.

Sugen på att förändra din trädgård?

Kontakta oss